MODUL Conversie valutara

Știați că, cumpărătorii online preferă să cumpere de la comercianți care afișează prețurile în moneda locală?

Peste o treime din toți clienții părăsesc magazinul dacă nu afiseaza pretul in moneda lor locală. In calitate de comerciant online, aveti mari avantaje dacă clienții dvs. văd prețurile în moneda lor proprie.

Automatizare cu un curs de schimb stabil.

Modulul integrat pe platforma oferă o conversie automată a valutei pentru practic toate metodele de plată, eliminând necesitatea deschiderii și gestionării diferitelor conturi bancare în fiecare dintre țările din regiunile vizate. Spre deosebire de convertirea valutară directă (DCC) oferită de alți furnizori, conversia are loc chiar înainte ca clientul să înceapă cumpărăturile și nu doar la check-out.

Acest lucru inovativ oferă clienților confortul cumpărăturilor de pe un site care afiseaza preturile in moneda lor locală. Comercianti beneficiaza de faptul că nu sunteți expus riscului cursului de schimb.

Soluția noastră de conversie valutară vă oferă un curs de schimb fix de la începutul până la sfârșitul fiecărei tranzacții, chiar și în cazul returnărilor care implică întârzieri – oferindu-vă o soluție convenabilă, în special pentru procesul dvs. de contabilitate și de revizuire a tranzacțiilor.

În calitate de comerciant, obțineți o siguranță maximă atunci când vindeți bunuri în valută străină.

Schimbul valutar reunește două condiții esențiale pentru tranzacțiile de succes: pentru comerciant, riscul cursului de schimb este minimizat; pentru client, procesul de cumpărături rămâne convenabil și simplu, fără complicații sau greutăți suplimentare.

Modulul utilizează recunoașterea IP pentru a identifica locația cumpărătorului care a intrat pe site-ul comerciantului. Apoi, calculează, din prețul de vânzare afisat și din cursul de schimb, prețul în moneda locală pe care magazinul trebuie să-l afișeze clientului.

Acest preț corespunde exact cu suma ulterioară plătită cumpărătorului. Vânzătorul, între timp, primește exact prețul de vânzare specificat pentru bunuri.

Beneficiile comerciantului sunt evidente: cu un nivel mai ridicat de satisfacție a clienților, el poate îmbunătăți rata de conversie a vânzărilor la magazin, protejând în același timp marjele sale de pierderile cauzate de un risc valutar imprevizibil.

Pe lângă aceasta, modulul oferă rapoarte automate regulate privind tranzacțiile și vânzările, economisind timpul și costurile contabile valoroase ale comerciantului.