Oferim servicii multiple

Emitere Card Virtual

Emiterea cardurilor virtuale permite clientilor si posesorilor de carduri să efectueze plăți sigure pe internet catre orice fel de comerciant indiferent de tipurile de card acceptate.

Gestionare a plăților

Sistemul electronic de gestionare a plăților este o soluție completă de procesare a tranzacțiilor pentru gestionarea si procesarea actiunilor utilizatorului in raport cu tertii.

Terminal virtual MO/TO

Cand un client nu are acces la internet sau nu stie sa utilizeze internetul, suna la comerciant, transmite comanda prin telefon, comerciantul accepta plățile prin telefon.

Plata printr-un singur clic

Oferim modalitatea sigura de a stoca si folosi datele clientului de catre comerciant daca acesta este un client obisnuit, frecvent, poate face o achiziție cu un singur clic.

Pay by Link

Pay by Link este un instrument simplu și ușor de utilizat, care vă permite să creați și să trimiteți e-mailuri personalizate cu un buton "plătiți acum" trimis direct în căsuța poștală a clienților.

Conversie valutara

Modulul integrat pe platforma oferă o conversie automată a valutei pentru practic toate metodele de plată, eliminând necesitatea deschiderii și gestionării diferitelor conturi bancare în fiecare dintre țările din regiunile vizate.

PIST – Platformă interactivă pentru tranzacții financiare rapide și securizate, cod Smis 130039

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de sporirea capacității de cercetare, dezvoltare și inovare a societății ELOQUENTIA S.R.L., în vederea dezvoltării unei platforme inovative, modulare, de tranzacționare în timp real, securizată, axată pe ultimele tehnologii TIC în domeniu, cu aplicabilitate în restul economiei românești pentru integrarea pe verticală a soluțiilor TIC.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectiv specific 1 – Creșterea capacității de cercetare – dezvoltare a solicitantului în domeniul TIC prin activități de cercetare industrială și dezvoltare experimentală ce vor avea ca rezultat un produs TIC inovativ ce va consta într-o platformă inovativă, modulară, securizată pentru realizarea tranzacțiilor financiare rapide și securizate.

Obiectiv specific 2 – Implementarea cu succes a contractului de finanțare prin atingerea tuturor rezultatelor preconizate.

Obiectiv specific 3 – Promovarea rezultatelor proiectului și a produsului dezvoltat în cadrul proiectului.

 

PIST – Platformă interactivă pentru tranzacții financiare rapide și securizate, cod Smis 130039 finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Obiectiv specific OS 2.2 – Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitate economică, Acțiunea 2.2.1 – Sprijinirea valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere.