MODULUL Card Solutions – emitere carduri

Oferă un set de soluții conexe pentru a sprijini utilizatorii, oferind soluții eficiente, de înaltă performanță, cum ar fi managementul cardului, personalizarea cardurilor și emiterea instantanee.

Soluțiile de emitere a cardurilor pot fi integrate cu alte soluții de procesare.

Managementul cardului

Soluția de gestionare a cardurilor oferă clientilor mai multe valute / produse / instituții și platforme lingvistice pentru a gestiona ciclurile de viață ale cardurilor, inclusiv toate tipurile de carduri, și anume cardurile de credit, debit sau preplatite, indiferent de schema cardului, precum și alte tipuri de carduri, de exemplu, carduri private (firmele isi pot crea, emite propriile carduri sub nume propriu pt. a creste vizibilitatea afacerii, fideliza clientii, controla fluxul de numerar, plati angajati), carduri virtuale sau carduri cadou (firmele pot oferi stimulente financiare tertilor prin emiterea cardurilor cadou ce pot fi folosite in orice mediu pana la epuizarea fondurilor), atât carduri corporative, cât și carduri private.

Personalizarea cardurilor

In parteneriat cu institutii financiare certificate de VISA, MasterCard și American Express ce detin autorizari pe plan national pentru personalizarea cardurilor bancare. De asemenea, poate personaliza cărțile pentru entități nebancare pentru o varietate de utilizări, de exemplu, carduri de loialitate sau de identificare.

Platforma inovativa este pregătită să personalizeze orice fel de tehnologie a cardurilor, inclusiv carduri cu sau fără chip, magnetice, cartele cu/fără contactless, cartele combinate (cărți cu formate nestandardizate) sau carduri cu semnături digitale bazate pe certificate.

Emitere instantanee

Soluția de emitere rapidă este o aplicație ușor de utilizat, destinată organizațiilor care intenționează să producă instantaneu carduri la fața locului, oferind clienților posibilitatea de a emite carduri direct în orice loc in conformitate cu cerințele de securitate internaționale pentru eliberarea cardului instant .