MODUL Servicii bancare online

Modulul  mobile banking este o soluție care permite clienților (personae fizice si firme) ai instituțiilor financiare să efectueze tranzacții financiare și nefinanciare pe dispozitive mobile.

Soluția este compatibilă cu PCI, care suportă diferite metode de autentificare (de exemplu PIN-uri, token, autentificare cu 2 factori, biometric) chei de securitate dinamice, precum și comunicații criptate. Mai mult decât atât, soluția de telefonie mobilă include și posibilitatea de a utiliza diferite tipuri de canale de comunicații, inclusiv USSD, SMS sau IVR. Poate fi folosit și printr-o aplicație pe un smartphone sau tabletă sau pe orice dispozitiv mobil.

Ofera informații despre cont, vă permite să accesați datele de identificare a contului, balanțele contului și istoricul tranzacțiilor din cont ale unuia sau mai multor conturi deținute de utilizator.

Cu acest tip de informații, oferim utilizatorilor o vedere clara, detaliata a soldului, veniturilor și cheltuielilor efectuate. Pe baza istoricului tranzacțiilor înțelegem comportamentul utilizatorului, atât cei privați, cât și corporativi, anticipam nevoia de finantare, avertizam si le facem o oferta de finantare functie de profilul clientului  de la instituțiile de credit financiar bancare partenere.