MODUL Sistem electronic de gestionare a plăților

Sistemul electronic de gestionare a plăților este o soluție completă de procesare a tranzacțiilor pentru gestionarea si procesarea actiunilor utilizatorului in raport cu tertii, verificarea si gestionarea directa terminalelor multi-canal, autorizarea, compensarea și decontarea operatiunilor.

Soluția este multilingvă și multi-valută, cu configurație flexibilă a produselor, interfețe de utilizator bazate pe web sau native, schimb de informații și compensare cu scheme de plată, calcularea taxelor, raportare, declarații și facturare. Comutarea și autorizarea pe mai multe scenarii, opțiuni de transfer în timp real și opțiunile de gestionare fonduri  în nume propriu sunt, de asemenea, caracteristicile principale.

Sistemul este modular bazat pe componente complet integrate care pot fi implementate independent pentru o securitate cibernetica avansata integrând module diversificate cum ar fi:

– Achizitor:

include un sistem complet de gestionare a terminalelor, o platformă de gestionare a comercianților și un modul de procesare a cumpărătorilor care gestionează toate tranzacțiile într-o perspectivă multi-canal, de exemplu ATM, POS sau mobil. O caracteristica fiind folosirea sistemele de plăți VISA, MasterCard, American Express, China UnionPay și locale.

 – Emitent:

include un modul pentru gestionarea procesului de emitere, autentificare și autorizare logică, inclusiv procesarea / autorizarea stand-by în numele emitenților, modulul va permite VISA, MasterCard, American Express, China UnionPay și emiterea cardurilor de marca locale, împreună cu generarea de fișiere personalizate și gestionarea PIN-urilor.

 – Switcher Central:

Garantează interoperabilitatea în sistemele electronice de plată prin conectarea tuturor părților interesate din piață, cum ar fi băncile, switch-urile, procesatorii.

 – Gateway Scheme Internaționale de Plăți:

Analizeaza si gestioneaza tranzacțiile către toate sistemele internaționale majore de plată, inclusiv VISA, MasterCard, American Express, cu potential de dezvoltare catre China UnionPay, oferă o gamă largă de funcții cu valoare adăugată pentru a satisfice nevoile clientilor, cum ar fi diverse servicii de plăți multicanale, aplicații locale, ATM multi-vendor, aplicații locale POS, facturare, litigii și compensații.